MÉS QUE UN RESTAURANT! Roques Encantades, Cingles de Casadevall, Cova d' en Salvi... Entorn on descansar i gaudir de la GASTRONOMIA CATALANA

Restaurant Coll de Condreu

Al cor del pre Pirineu Català, veniu a descobrir, els diferents encants de la dolça CATALUNYA, la seva qualitat de vida, els seus paisatges excepcionals a més de 1000 metres d'altura, la riquesa de la seva cultura, el seu patrimoni natural i humà, i on podreu descansar i alhora saborir la autèntica GASTRONOMIA CATALANA de sempre, rica i variada al Restaurant Coll de Condreu.

L' edifici de Coll de Condreu inaugurat al 1986, está situat a 1.000 m d'altura, al bell mig del coll que divideix Osona, La Garrotxa i La Selva, amb unes fantàstiques vistes sobre Sant Feliu de Pallarols i el Pirineu Oriental. La bellesa del paratge enmig de prats es incomparable i es pot gaudir de la natura en tota la seva puresa.

El recinte compta amb hostatgeria, restaurant i zona d' esbarjo.

La hostatgeria disposa de 5 habitacions dobles, amb bany complet i TV.

El Restaurant Coll de Condreu disposa de 3 menjadors per una capacitat de 400 persones. Servei de Bar i cafeteria i botiga de productes locals.

Lloc ideal per a casaments, batejos, comunions i celebracions familiars, així com petits grups per repòs i convencions d' empreses.

Excursions pels voltants: Les Roques Encantades,  Cingles de Casadevall, Cova d' en Salvi, Riera de l' Om, Prats de Les Vinyes, Rupit, Sant Martí Sacalm i La Vall d'Hostoles.

Podeu reservar taula al   972444319

     
       
   
       
   

 

Coll de Condreu
Carretera Comarcal Vic a Olot km 38,5
17176 SANT ESTEVE D'EN BAS (SUSQUEDA)

Telf: 972444319


Visitar Santuari del Far:
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU